RTV Kanal M - POSLOVNI SISTEM MIHAJLOVIĆ :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

ČLANICE SISTEMA

Televizija Kanal M počela je da emituje program 26. septembra 1997. Tokom 17 godina svog postojanja bila je i ostala jedini elektronski medij u paraćinskoj opštini koji je i slikom i tonom beležio dešavanja u burnim godinama na razmeđu dva veka. Na Kanalu M gledaoci u ovom delu Pomoravlja imali su prilike da vide značajne ljude, ali i one obične i katkad zaboravljene, zatim zanimljiva mesta u okruženju i gotovo sve ono što smo zajednički preživljavali.

Trudili smo se koliko smo umeli i mogli da građanima Paraćina budemo na usluzi: netendenciozni i pravovremeni plasman informacija uvek nam je bio primarni cilj, pri čemu nismo zanemarivali ni aspekte edukacije i zabave bez kojih se moderna televizija ne može zamisliti.

RTV Kanal M danas broji blizu 15 radnika. U rad na proizvodnji i realizovanju programa uključeno je i nekoliko honorarnih saradnika. U proteklih 17 godina stvorena je bogata arhiva sopstvene produkcije, iz koje sa ponosom izdvajamo pojedine autorske emisije, zatim direktne prenose značajnih događaja, autorske reportaže i komercijalne sadržaje rađene za potrebe naših klijenata. RešenjemRadiodifuzne agencije od 16. novembra 2007.

RTV Kanal M je dobila dozvolu za emitovanje televizijskog programa za lokalno područje (radiodifuzna oblast 5). Stečeno iskustvo i čvrsta tržišna pozicija garantuju da će televizija Kanal M i u narednoj deceniji svog postojanja uspešno odgovarati na sve izazove i biti ključni distributer informacija u našoj opštini.

Televizija Kanal M je lokalna stanica čije je program dostupan žiteljima srednjeg Pomoravlja.

Tokom 17 godina neprekidnog rada izgradili smo prepoznazljiv vizuelni identitet, postavili programske koncepte bazirane na potrebama informisanja potencijalnih gledalaca u zoni pokrivenosti i definisali širok spektar komercijalnih usluga po konkurentnim cenama.

Naš program čine sadržaji iz sopstvene produkcije i preuzeti program (link na posebnu podstranicu).
Iz naše produkcije izdvajamo:

Informativni program
Sportski program
Program za mlade
Program za poljoprivrednike
Dokumentarni program
Kratke forme

Prepoznajući potrebu oglašivača da reklamna poruka stigne do što većeg broja potencijalnih potrošača/korisnika, svojim klijentima nudimo najbolje termine i najbolje uslove za zakup oglasnog vremena.
Gledajte nas preko internet televizije
NetTV Plus, bilo gde u svetu!


KONTAKT:


Direktor - Miodrag Radunović
direktor.rtv@mihajlovic.rs
 063/ 568-111, 035/ 568-111  
Urednik - Emil Milojević
urednik.rtv@mihajlovic.rs
063/ 105-44-20, 035/ 568-112  
Marketing - Aleksandar Marković
marketing.rtv@mihajlovic.rs
063/ 105-44-13, 035/ 568-112  
POSLOVNI PODACI: l l

 
Vrati se na sadržaj | Povratak na glavni meni