Benzinske
pumpe

Mihajlović

Tražiš posao – prijavi se

Benzinske pumpe

Mihajlović

Tražiš posao – prijavi se

Oduvek je ideja vodilja za benzinske pumpe bila kvalitet usluga, uredno snabdevanje i prihvatljive cene. Uz moderan izgled objekata i pravilno izabrane lokacije pumpe “Mihajlović” imaju sve epitete pravih poslovnih celina i mesta gde potrošači zadovoljavaju i niz drugih potreba, u sferi trgovine i usluga.

AdBlue

Refakcija

NOVA MOĆNA GORIVA! Evrodizel i BMB 95 sa aditivima

Stanice na kojima možete točiti prirodni komprimovani gas

Pronađite najbližu samouslužnu perionicu

Nekomercijalni punjač za električna vozila

Na našim pumpama možete kupiti ili dopuniti elektronske uređaje za naplatu putarine

Plaćanja opštom uplatnicom

Benzinske stanice mihajlović 

Benzinske stanice MIHAJLOVIĆ čine lanac maloprodajnih objekata sa ponudom motornih goriva, ulja, maziva, tečnosti za hlađenje, kao i ostalog dopunskog asortimana. Trenutno je u funkciji više od 50  stanica u Pomoravlju, Šumadiji, Timočkoj Krajini, Nišavskom području i Banatu, locirane kraj važnih magistralnih i regionalnih puteva, kao i u naseljenim mestima.

Motorna goriva

Zavisno od potreba potrošača u svom okruženju, svaka benzinska stanica snabdevena je odgovarajućim tipovima motornog goriva. U saradnji sa poznatim proizvođačem aditiva Liqui Moly razvili smo sopstvene brendove motornih goriva: M Power (evrodizel) i BMB Power (BMB Premium 95). Standardna ponuda obuhvata motorni benzin BMB Premium 95, evrodizel (ED) i tečni naftni gas (TNG). Od 2018. na BS Mihajlović u Paraćinu i Trsteniku točimo i komprimovani prirodni gas – metan (CNG), koji je po ekonomičnosti i smanjenom štetnom uticaju na životnu sredinu sve traženiji u svetu.
Nedavno je na našoj BS u Paraćinu instaliran i prvi nekomercijalni punjač za električna vozila.

Prodavnica

Pored ulja, maziva i antifriza, u ponudi su rezervni delovi za vozila, obavezan pribor i auto kozmetika. U poslednje vreme mnogo pažnje posvećujemo dopunskom asortimanu robe, kao što je prehrana (voda, sokovi, slatki i slani program, zdrava hrana), kućna hemija i kozmetika, pelet, mineralna đubriva, hrana za kućne ljubimce, alati i šrafovska roba.

Perionice

Kao dopunsku uslugu nudimo samouslužno pranje vozila. Na našim objektima postoje dva tipa samouslužnih perionica: AUTOMATSKE i PRIRUČNE. Proverite gde se nalazi najbliža pumpa na kojoj možete oprati svoj automobil, koristeći program automatskog
pranja u 4 koraka:
1. pranje aktivnim mikroprahom
2. voskiranje
3. ispiranje
4. pranje četkom
Žetone za korišćenje ovih perionica potražite od našeg prodavca u objektu.

Punjač za električna vozila

Zadovoljan potrošač za nas je prvi i najznačajniji cilj. Zbog toga, osim širenja maloprodajne mreže u Srbiji, posvećeno radimo na poboljšanju kvaliteta ponuđenih proizvoda, kvalitetu usluge i usavršavanju našeg prodajnog osoblja.

Benzinske pumpe Mihajlović

KONTAKT:
Šef benzinskih pumpiZoran Marinković
zoran.marinkovic@mihajlovic.rs
063 47 99 66