Energija Fest, omiljeni muzički festival mladih u Pomoravlju

Energija Fest, omiljeni muzički festival omladine u Pomoravlju, ušao je u “Novu Eru”. Ovo nije samo slogan koji će pratiti ovogodišnju kampanju festivala. Uverili smo se u to prethodne godine, kada je festival imao tri fantastične muzičke bine sa najpopularnijim imenima domaće, ali i svetske muzičke scene kao što su: Umek, Sara Jo, Angellina, Lea Dobričić i mnogi drugi.

Paraćin je upravo iz ovih razloga postao nezaobilazan grad na mapi mladima iz čitave zemlje, koji prate i redovno posećuju muzičke festivale u zemlji.

Za ovogodišnje, 6. po redu izdanje festivala, organizatori najavljuju “nikad jaču Energiju”. Obzirom na to šta su do sada napravili, moraćemo da im verujemo na reč!

Na prostoru bivše vojne kasarne u Paraćinu, spektakl je ove godine zakazan za 21. i  22. Jul. Ulaznice su u prodaji u Gigstix prodajnoj mreži i na sajtu Gigstix.com, a organizatori kažu da nikada do sada nije vladalo tako veliko interesovanje publike iz čitave zemlje za festival.

U narednim danima očekujemo da saznamo i sva imena koja će nastupati, kao i prodajna mesta ulaznica u Paraćinu, Ćupriji i Jagodini.

Pratite naš portal za sve najnovije vesti o Energija Festivalu. Posetite Energija zvaničan sajt ili stranice na društvenim mrežama festivala!