Prikupljenim sredstvima sa humanitarnog koncerta zaječarska grupa „Revolt“ donirala 80 paketa školskog pribora deci korisnika Narodne kuhinje

Zaječarska grupa „Revolt“ donirala 80 paketa školskog pribora

Foto: ilustracija

Zaječarska grupa „Revolt“ održala je humanitrni koncert u Omladinskom centru u Zaječaru, povodom 30 godina postojanja, a sav prihod od koncerta iskorišćen je za kupovinu školskog pribora za decu korisnika Narodne kuhinje u Zaječaru.

Prikupljeno je skoro 100 hiljada dinara, a članovi grupe „Revolt“ podelili su u Crvenom krstu Zaječar 80 paketa školskog pribora.

Ovaj rok bend čine: Mladen Jolić, Miljan Jović, Miodrag Kostić, Saša Prvanović, Igor Tasić i Željko Ilić.

„Prvobitna ideja bila je da donacijom budu obuhvaćena deca od prvog do četvrtog razreda. Međutim, prijatno smo se iznenadili jer smo skupili skoro sto hiljada dinara, tako da smo uspeli da kupimo pribor za svu decu od prvog do osmog razreda. Za školski pribor nam je dosta pomogla kompanija ‘Milenijum’ koja je takođe dala jednu značajnu donaciju, tako da se ovom prilikom i njima zahvaljujemo na učešću“ poručio je Miljan Jović.

Jović se zahvalio kompaniji „Milenijum“, Omladinskom centru, Crvenom krstu Zaječar i svim ljudima dobre volje koji su dali svoj doprinos.

Crveni krst Zaječar organizuje veliki broj humanitarnih aktivnosti, a ovom prilikom zahvalili su se grupi „Revolt“ na značajnoj donaciji.

„Naše aktivnosti imaju za cilj da pruže pomoć socijalno ugroženim porodicama. Zahvalila bih se grupi ‘Revolt’ koji je humanitrnim rok koncertom proslavio svoj 30. rođendan. Jedno veliko hvala i kompaniji ‘Milenijum’ za adonaciju, jer su deca iz Narodne kuhinje dobila najosnovniji škoski pribor koji im je potreban“ kazala je Irena Mladenović, saradnik u zaječarskom Crvenom krstu.

Из групе „Револт“ поручују да ће наставити са организовањем сличних активности.

Izvor: Timocka.rs